Natuur van IJsland Site - Home Page

Dwergberk
Papegaaiduiker

 Deze site biedt informatie over de natuur van IJsland. De nadruk ligt vooral op planten (zowel bloemplanten als varens) en vogels op IJsland.
Het bevat foto-geïllustreerde info info van wilde planten en vogels van IJsland. Deze gidsen kunnen benaderd worden via de "start overzicht" secties in het hoofdmenu onder planten en vogels.

 Behalve de foto-geïllustreerde gidsen zijn er ook achtergrondspagina's over de flora van IJsland en het vogelleven op IJsland. Deze kan men openen via de info: IJslandse planten/vogels in het hoofdmenu (onder planten en/of vogels) en ook over de landschappen van IJsland.

 Er is ook een zoekprogramma voor de inhoud van deze site. Hiermee kan je elke info opvragen die in de site bestaat. Bijvoorbeeld kan direct info opvragen over een bepaalde plant of vogel die in de site beschreven is.

 Ook andere onderwerpen die met de natuur van IJsland te maken hebben worden besproken. Deze kunnen benaderd worden door in de top-menu te kiezen voor 2e menu (onder "meer" in het hoofdmenu bij sommige apparaten). Hierin kan info benaderd worden over poolvossen maar ook over boeken, links en mensen die een bijdrage aaan deze site geleverd hebben, alsmede rechten/gebruiksvoorwaarden over de foto's op de site.

Veel plezier met het surfen door de pagina's van de site over de Natuur van IJsland.

 

Natuur van IJsland Site  in English

Natuur van IJsland Site  in English